15.8 C
Chania
Thursday, January 15, 2026

Το Ινστιτούτο Κρητικού Δικαίου στο ΙΑ΄ Διεθνές Κρητολογικό Συνέδριο

Ημερομηνία:

Το Ινστιτούτο Κρητικού Δικαίου τιμήθηκε για τη γενικότερη δράση του και τη συμβολή του στην ανάδειξη του Κρητικού Πολιτισμού, κατά το πρόσφατο ΙΑ΄ Διεθνές Κρητολογικό Συνέδριο που συνήλθε στο Ρέθυμνο.

Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Στρατής Παπαμανουσάκης, προήδρευσε στις εργασίες του Τρίτου Τμήματος του Συνεδρίου και παρουσίασε ανακοίνωση με θέμα: «Συγκρητισμός, Αρχές και Ρήτρες του Κρητικού Δικαίου», στην οποία προέβαλε τις γενικότερες αρχές του Κρητικού Πολιτισμού, τα αξιώματα του Κρητικού Δικαίου και τον Συγκρητισμό ως γενικότερη μέθοδο εξισορρόπησης Ελευθερίας και Νόμου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γροιλανδία: Η Μόσχα εκφράζει «σοβαρή ανησυχία» για την αποστολή επιπλέον νατοϊκών δυνάμεων

Η ρωσική διπλωματία εκφράζει «σοβαρή ανησυχία» σχετικά με την...

Μητρόπολη Κισάμου: Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο

Θωρακίζεται, ακόμα περισσότερο, το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και...

«Όμηροι» 400.000 πτυχιούχοι ΤΕΙ επτά χρόνια μετά την ανωτατοποίηση – Παρέμβαση από την Κρήτη

Σε καθεστώς παρατεταμένης αβεβαιότητας παραμένουν χιλιάδες απόφοιτοι, την ώρα...

Πολυτεχνείο Κρήτης: Στην Αθήνα η παρουσίαση του τόμου ” Διάλογοι Αρχιιτεκτονικής”

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο...