14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας παρουσιαζει τα βιβλία ‘’ Η αγριλιά ‘’ και ‘’ Η Ελένη και το τέρας ‘’

Ημερομηνία:

Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας θα παρουσιάσει στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, στις 6.30 μ.μ., τα βιβλία ‘’ Η αγριλιά ‘’ και ‘’ Η Ελένη και το τέρας ‘’ της Ελληνογαλλίδας συγγραφέως, με ρίζες από τα Σφακιά, Ζοέλ Λοπινό.

 Την παρουσίαση των βιβλίων θα κάνουν οι φιλόλογοι Ελένη Κωβαίου και Ευγενία Περυσινάκη.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τη συγγραφέα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και δημιουργεί στα Χανιά.

Θα παίξει κιθάρα και θα τραγουδήσει ο Τάκης Δημητρόπουλος.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Μανόλης Τζάβλας, ποιητής, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Λασιθίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κρητικής Λογοτεχνίας σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...