26.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Το ΚΚΕ ενάντια στο ξεπούλημα του Παλιού Ψυχιατρείου

Ημερομηνία:

Καταγγέλλουμε το ξεπούλημα του χώρου του παλιού ψυχιατρείου της Σούδας μέσω του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), όπως και τους δεκάδες χώρους – φιλέτα του δημοσίου, που ετοιμάζεται να παραχωρήσει η κυβέρνηση στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Πρόκειται για ένα χώρο, που προοριζόταν, όπως είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση στους φορείς των Χανίων, να καλύψει στεγαστικές ανάγκες των φοιτητών με τη δημιουργία φοιτητικής εστίας, ένα χρόνιο αίτημα των φοιτητών αλλά και άλλες κοινωνικές ανάγκες.

Η τελική επιλογή της κυβέρνησης να λειτουργήσει για άλλη μια φορά εις βάρος των λαϊκών αναγκών και συμφερόντων είναι σε ευθεία γραμμή με την πολιτική που ασκεί όλα αυτά τα χρόνια στα πλαίσια των κατευθύνσεων της ΕΕ και έχει οδηγήσει το λαό σε χρεωκοπία.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, και τους μαζικούς φορείς των Χανίων, να ακυρώσουν με την πάλη τους το νέο ξεπούλημα. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία που συλλογικά και οργανωμένα μπορεί να βάλει εμπόδια στη πολιτική που στηρίζει τα μονοπώλια και καταδικάζει το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση, μέχρι να την ανατρέψουμε.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων: “Λόγος και εικόνα για τη Μάχη της Κρήτης”

Η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων...

Επιτυχημένη η πορεία του ΑΟ Κουμπέ

Ο Χρήστος Τσοντάκης εκ μέρους του ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ έστειλε...

Συγκέντρωση της ΚΟΒ Ν. Περιαστικών του ΚΚΕ στον Γαλατά, με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ...