22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το κορυφαίο πανεπιστήμιο σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα – Κορυφαίο στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ημερομηνία:

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες αποφασίζουν να φτιάξουν αποσκευές και να φύγουν από την Ελλάδα, προκειμένου να σπουδάσουν.

Το αρνητικό είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς διστάζουν να επιστρέψουν, εξαιτίας των συνθηκών που διαμόρφωσε η κρίση στη χώρα. Πριν όμως φτάσουν στο σημείο να προβληματίζονται για αυτό, έχοντας το πτυχίο στο χέρι, πρέπει να επιλέξουν σε πιο πανεπιστήμιο θα σπουδάσουν.

Το DailyInfographics.eu δημιούργησε ένα χάρτη για αυτό το «ταξίδι», αφού αυτός περιλαμβάνει το καλύτερο πανεπιστήμιο σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Για την Ελλάδα, αυτό είναι το Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπως αναφέρει ο χάρτης που βασίζεται στην παγκόσμια κατάταξη των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για το 2014-2015.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ