19.3 C
Chania
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026

Το λιμάνι της Σούδας ανήκει στους Χανιώτες

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση – Καταγγελία  της Συνέλευσης Χαλέπας

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς Στο σφυρί βγαίνουν και τα λιμάνια του νησιού μας . Οι τοπικοί παράγοντες προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είναι εύκολο να πουληθεί  το λιμάνι της Σούδας, γιαυτό να μην ανησυχούμε. Η Σούδα είναι λιμάνι στρατηγικής σημασίας και σε συνδυασμό με τις Αμερικανονατοϊκές βάσεις αποτελούν ένα από τα φιλέτα που πολλοί θα ήθελαν να έχουν Οι Αμερικάνοι επενδυτές, οι Ισραϊλινοί , οι Τούρκοι κ.λ.π. αγοράζοντας το λιμάνι της Σούδας θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα εκείνων που θα θελήσουν να αιματοκυλίσουν την νοτιοανατολική Μεσόγειο. Θα ελέγχουν την επικοινωνία του νησιού, θα προσλαμβάνουν και θα απολύουν σύμφωνα με τους όρους των αποικιοκρατικών συμβάσεων. Θα καθορίζουν τον ελλιμενισμό των σκαφών. . .
Ας τους σταματήσουμε .Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη για την υποτιθέμενη ανάπτυξη, Διεκδικούμε το δικαίωμά μας να ζούμε  σε μια ελεύθερη χώρα χωρίς προστάτες, τοκογλύφους ,δανειστές . Να περπατούμε στα χώματά της χωρίς να παίρνουμε την άδεια των επενδυτών, να χαιρόμαστε  κάθε παραλία , βουνό και δάσος
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να σταματήσει το πλιάτσικο της χώρας μας Αυτός ο τόπος δεν πουλιέται . Η Σούδα ανήκει στους Χανιώτες .

Έξω τα ξένα αρπαχτικά από τον τόπο μας. Ο λαός δεν χρωστά τίποτε σε κανέναν.

Συνέλευση Χαλέπας

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις Βρυξέλλες το 1ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων

Το 1ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή 34 επιχειρήσεων και 40 Βέλγων αγοραστών. Στόχος η ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Ορκωμοσία νέων και εξελιχθέντων μελών Δ.Ε.Π. στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ορκωμοσία τεσσάρων μελών Δ.Ε.Π. στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στις 2 Ιουνίου 2026. Νέες προσλήψεις και εξελίξεις σε Παιδαγωγικό και Ιατρική Σχολή παρουσία του Πρύτανη Γ. Κοντάκη.

Φεστιβάλ Ποίησης «Νέες Φωνές» στο Ρέθυμνο στις 5-6 Ιουνίου 2026

Το Φεστιβάλ Ποίησης «Νέες Φωνές» έρχεται στο Ρέθυμνο στις 5-6 Ιουνίου 2026. Ποιητικά εργαστήρια, Ανοιχτό Μικρόφωνο και Νύχτα Ποίησης στη Φορτέτζα.

Συνάντηση Σημανδηράκη με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ.κ. Συμεών στα Χανιά

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ.κ. Συμεών. Συζητήθηκαν οι δεσμοί της πόλης με την Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης.