19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

«Το Μέσα Φως» στο Παλιό Σχολείο του Βαφέ παρουσία του σκηνοθέτη Σταύρου Ψυλλάκη

Ημερομηνία:

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΑΦΕ Αποκορώνου και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων (CFF) παρουσιάζουν στα πλαίσια της δράσης ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ 2016 την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 21:00 στο ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ΒΑΦΕ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ το ντοκιμαντέρ του ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΛΛΑΚΗ, «ΤΟ ΜΕΣΑ ΦΩΣ».

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί παρουσία τόσο του σκηνοθέτη ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΛΛΑΚΗ όσο και του πρωταγωνιστή του ντοκιμαντέρ ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΡΚΑΚΗ.

Η ταινία «Το μέσα φως» του σκηνοθέτη Σταύρου Ψυλλάκη σε παραγωγή του Μουσείου «Λυχνοστάτης», απέσπασε πρόσφατα το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου (ARFF). Μετά τη διάκρισή της σε εγχώρια φεστιβάλ (τιμητική διάκριση και ειδική μνεία στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ στη Χαλκίδα και στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ιεράπετρας), καθώς και την προβολή της στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Aegean Docs στη Μυτιλήνη, η ταινία έχει ξεκινήσει τη διαδρομή της και σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ