11.5 C
Chania
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026

Το μήνυμα από τις… κάλτσες

Ημερομηνία:

Η ΝΔ έχασε 7 μονάδες και χειροκροτεί πανευτυχής τον εαυτό της.

Το ΠΑΣΟΚ, παρά τη συμπαράταξη όλων των υπολειμμάτων του «σοσιαλιστικού καπιταλισμού» έχασε άλλες 4 μονάδες και μιλάει για διεύρυνση της βάσης του.

Οι ναζί αύξησαν τη δύναμή τους χάρη στο ιδανικό κλίμα για την εκκόλαψη των αυγών τους που δημιούργησε η Μέρκελ (το αίμα νερό δεν γίνεται) και δοξάζουν τους ψηφοφόρους τους που ως απατημένοι σύζυγοί προκειμένου να εκδικηθούν τη γυναίκα τους, έκοψαν τα γεννητικά τους όργανα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 140.000 ψήφους λιγότερες και με ένα ισχνό 26% πανηγυρίζει ότι είναι κοντά στο να κυβερνήσει και να κάνει επιτέλους την ταχέως εκφασιζόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση φιλολαϊκή και τη συμμορία των τοκογλύφων που λέγεται Ευρωζώνη να στραφεί σε πολιτικές υπέρ των εργαζομένων.

Η διαφήμιση απορρυπαντικού «Ποτάμι» αν και ξεπέρασε το ιστορικό ΚΚΕ, το οποίο έχει χύσει ποτάμια αίμα για την πατρίδα,  λυπάται που δεν είχε τα λεφτά και την υποστήριξη να πάει ακόμα ψηλότερα.

Μας θεωρούν λοιπόν τόσο ηλίθιους;

Ή μήπως είμαστε τελικά;

Δημήτρης Βάρος

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεταφέρεται η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στο Δημαρχείο Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε τη μεταφορά της εκδήλωσης της Καθαράς Δευτέρας από την παραλία του Τραχηλά στο προαύλιο του Δημαρχείου λόγω ισχυρών ανέμων.

Συνελήφθη 51χρονος για έκθεση ανηλίκου στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη 51χρονος κηδεμόνας στο Ρέθυμνο για έκθεση ανηλίκου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Προανάκριση από την Αστυνομία.

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο: 37,5 γραμμάρια κοκαΐνης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο: Αστυνομικοί κατέσχεσαν 37,5 γραμμάρια κοκαΐνης από οικία. Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία.

Μεγαλειώδης η Μεγάλη Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26

Με 32 ομάδες, 27 άρματα και 10.000+ καρναβαλιστές ολοκληρώθηκε το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2026. Η μεγαλειώδης παρέλαση της Κυριακής της Τυρινής επιβεβαίωσε τη δυναμική του θεσμού.