15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Το μήνυμα Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Φρε Αποκορώνου από την κλινική Covid-19

Ημερομηνία:

Ο αγαπητός δάσκαλος και διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Φρε Αποκορώνου, Στέλιος Μιχελάκης είναι μεταξύ αυτών που ασθενούν με κορωνοϊό και μάλιστα αυτές τις μέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook αναφέρεται στην περιπέτειά του και καλεί ολους να μην αψηφούν τα μέτρα αφου “άνθρωποι 40-45 χρονών μπαίνουν με συμπτώματα πυρετού και καταλήγουν από τη μία στιγμή στην άλλη, στην εντατική”.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

8η μέρα κορωνοϊού. Με πνευμονία στο Νοσοκομείο Χανίων. Μην ξανακούσω κανέναν να πει, ” μια ιοσούλα είναι” . Άνθρωποι 40-45, χρόνων να μπαίνουν με συμπτώματα πυρετού και να καταλήγουν από τη μια στιγμή στην άλλη, στην εντατική. Προσέχετε! Δεν χρειάζεται να έχεις υποκείμενο νόσημα ή να ανήκεις σε ευπαθη ομάδα, για να καταλήξεις στο νοσοκομείο. Φοράτε μάσκες κρατάτε αποστάσεις! Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα φτιάξουν…

Σημειώνουμε ότι ο κ. Μιχελάκης, με αναρτήσή του απο της 2 Μαρτιου προειδοποιούσε ότι σε 10 μέρες, τα Χανιά θα έχουν γεμίσει με κορωνοϊό:

Τα Χανιά σε 10 ημέρες (και πολύ βάζω), θα έχουν γεμίσει κορωνοϊό. Το θέμα είναι να μην κλειστούμε μέσα, και να έχει ο καθένας μας, από 1-2 κρούσματα στο σπίτι. Είναι δύσκολο και δεν μπορούν να κρατηθούν τα μέτρα προφύλαξης, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Τώρα που είναι αρχή κλείστε τα όλα για 2-3 εβδομάδες, κάντε τεστ και ιχνηλατήσεις. Από τις πληροφορίες που έχω, η ενδοχώρα “βράζει”. Το νοσοκομείο των Χανίων δεν θα αντέξει!

Ενώ με άλλη ανάρτησή του από της 4 Μαρτίου ζητούσε να κλείσουν τα σχολεία πριν να είναι αργά:

Κλείστε όλα τα σχολεία, για δυο βδομάδες. Η Κρήτη ζει το 3ο κύμα, με τη βρετανική μετάλλαξη να κυριαρχεί στο νησί. Οι σχολικές τάξεις, με 25 άρια τμήματα, ευνοούν τη μετάδοση. Τι περιμένουμε; Να “ανέβουν τα καταγεγραμμενα κρούσματα”; Τότε θα’ναι αργά…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...