17.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Το μήνυμα της μοναδικής γυναίκας περιφερειακής συμβούλου που εκλέχθηκε στα Χανιά

Ημερομηνία:

Στα Χανιά από τους 13 περιφερειακούς συμβούλους, μόλις 1 ήταν γυναίκα. Πρόκειται για την Σοφία Μαλανδράκη η οποία ήρθε 6η σε ψήφους στον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη με 4.742 ψήφους.

Σε μήνυμά της, τονίζει αυτό το γεγονός σημειώνοντας ότι αισθάνεται την ευθύνη της διπλή «για τα θέματα που αφορούν τη γυναίκα και το παιδί».

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμά της:

Με το πέρας των αυτοδιοικητικώνεκλογών νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολίτες των Χανίων, που με ενεθάρρυναν  στην απόφαση  για  την υποψηφιότητά μου στις εκλογές για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ,με στήριξαν και τελικάμε εξέλεξαν ΠεριφερειακήΣύμβουλο Κρήτης.

Η εμπιστοσύνη σας είναι δύναμη και τιμή μεγάλη και η ευθύνη μου ισότιμη της αγάπης και της αποδοχής που εισέπραξα .

Επιθυμώ από καρδιάς να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σαςγια αμεσότητα στην επικοινωνία  και συνεργασία με όλους για το  καλύτερο.

Μόλις μια γυναίκα στους 13 συμβούλους των Χανίων, η ευθύνη μου διπλή και η έννοια μου δεδομένη για τα θέματα που αφορούν τη γυναίκα και το παιδί.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη ,που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος της άξιας ομάδας του και υπόσχομαι ότι θα υπηρετήσω με καρδιά και γνώση τις ανάγκες και τα όνειρα του τόπου μας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΕΣΥ: Όχι στην υποκατάσταση δημοσιογράφων από εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Την έντονη αντίθεσή της σε πρακτικές ΜΜΕ που επιχειρούν...

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, ημέρα ψήφισης...

Εισαγγελική παρέμβαση για τη σιωπή του “Φραπέ” στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών μπαίνει ο Γιώργος Ξυλούρης,...