20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το “μεγάλο ΟΧΙ” της ORIGINAL 21: To πανό στα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών της ΑΕΚ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Ενα κομμάτι του κόσμου της ΑΕΚ, η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της, η Original 21, όχι απλώς εξέφρασε ανοιχτά την θέση της υπέρ του «ΟΧΙ», αλλά μέλη της συμμετείχαν οργανωμένα και στην διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Σύνταγμα.

Με ανακοίνωση της η «ORIGINAL 21» αναφέρει τα εξής:

«Τα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα έλεγε ο λαός… Στις μεγάλες μάχες για αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και την ίδια την ζωή ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚάρας είναι πάντα στην πρώτη γραμμή!

Άλλωστε ειναι ξεκάθαρο χρόνια τώρα, ζούμε εξεγερμένοι και ΟΧΙ σαν ρουφιάνοι και προσκυνημένοι».

Με ένα πανό και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και μέλη του συνδέσμου της Original 21 εξέφρασαν την ξεκάθαρη θέση τους σχετικά με το δημοψήφισμα.

Δείτε τι γράφει το πανό:

11705178_10207572446729568_2746506018498749307_n

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ