23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το ΠΑΜΕ για την κατάπτυστη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

Ημερομηνία:

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για την κατάπτυστη ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο 25 του Μάη στην οποία  «… απευθύνει έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις και φορείς για αποφυγή ενεργειών και συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης κατά τις επίσημες ώρες λειτουργίας της εμπορικής αγοράς των Χανίων…»Κύριοι της πλειοψηφίας του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων τα μαγαζιά σας τα κλείνουν οι κινητοποιήσεις του λαϊκού κινήματος ή η πολιτική που λέει η ανάπτυξη έρχεται:

  • με 511 ευρώ μεικτά μισθό και πιο κάτω
  •  χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας
  • με 45% ανασφάλιστη εργασία στην Κρήτη
  • με την φοροεπιδρομή που χτυπά εργάτες και φτωχούς μαγαζάτορες .
  • με τις κατασχέσεις μισθών και συντάξεων

Η ανάπτυξη έρχεται για μια χούφτα μονοπωλιακούς ομίλους που εμάς τους εργάτες μας θέλουν δούλους του 21ου αιώνα και εσάς κλειστούς και στη φυλακή.

Με την ανακοίνωση σας  αυτή συντάσσεστε με τις πιο αντιδραστικές φωνές τις αστικής τάξης που θέλει να υπάρχει σιγή ιχθύος  στα μέτρα που έχουν πάρει και στα μέτρα που έρχονται.

Υ.Γ Κύριοι της πλειοψηφίας του Εμπορικού Συλλόγου η οσφυοκαμψία σας δεν σας επιτρέπει να καταγγείλετε ούτε την  Χρυσή Αυγή

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...