21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox στο Λιμάνι της Σούδας με 2.707 επιβάτες

Ημερομηνία:

Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, για τρίτη φορά το 2015, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox της πολυβραβευμένης εταιρείας διαχείρισης κρουαζιεροπλοίων Celebrity Cruises (μέλους του Ομίλου Royal Caribbean Cruises Ltd.).

Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 2.707 επιβάτες και 1.238 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8:45 προερχόμενο από την Κατάνια της Σικελίας και θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό την Μύκονο. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο που θα προσεγγίσει στο λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων για την τουριστική περίοδο του 2015.

Με αφορμή τον κατάπλου του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Σούδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Κώστα Μπροκαλάκη με τον καπετάνιο του πλοίου, τον οποίο καλωσόρισε στο λιμάνι της Σούδας και στα Χανιά και του επέδωσε αναμνηστικό-ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ενημερώνοντας τον παράλληλα για το πρόγραμμα βελτιώσεων και παρεμβάσεων στο Λιμένα της Σούδας. Ο καπετάνιος ευχαρίστησε για την υποδοχή και εξέφρασε τις άριστες εντυπώσεις του από τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Λιμένα της Σούδας.

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης κατηγορίας και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει. Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, αλλά και όλη η σειρά κρουαζιερόπλοιων της κατηγορίας Solstice Class της Celebrity Cruises, προσφέρουν το μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο ανά επιβάτη, προσφέροντας ανέσεις στους επιβάτες χωρίς απολύτως κανένα συνωστισμό στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αντίστοιχα κρουαζιερόπλοια των ίδιων διαστάσεων (320–330 μέτρων μήκους) φιλοξενούν σχεδόν διπλάσιους επιβάτες και αυτός είναι ένας από τους λόγους της προτίμησης υψηλού εισοδηματικού επιπέδου επιβατών στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας.

Αν και σύγχρονο, ναυπηγήθηκε το 2009, το κρουαζιερόπλοιο έχει ανακαινισθεί πρόσφατα δίνοντας έμφαση στην επιπλέον πολυτέλεια των κοινόχρηστων χώρων καθώς διαθέτει αληθινό γκαζόν στο ανώτερο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου για χρήση των επιβατών, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ κλπ. Θεωρείται δε από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον κρουαζιερόπλοια διεθνώς, καθώς παράγει ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα, διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα ανακύκλωσης κλπ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαρούπι: Ο διατροφικός θησαυρός της κρητικής γης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η αγροδιατροφική παράδοση του χαρουπιού της Κρήτης βρίσκεται στον...

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...