16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Το Ποτάμι ανοίγει γραφείο στα Χανιά και ζητά τη βοήθεια υποστηρικτών για την κατασκευή του

Ημερομηνία:

Δελτίο τύπου έφθασε στην εφημερίδα μας σχετικά με την δημιουργία γραφείων του κόμματος “Το Ποτάμι” στα Χανιά, στην οδό Κυδωνίας 43. Τα γραφεία θα χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες στελεχών και πολιτών των νομών Χανίων και Ρεθύμνου.

Όπως σημειώνεται στο κείμενο, όσοι φίλοι του κόμματος το επιθυμούν μπορούν να βοηθήσουν σε συγκεκριμένες εργασίες αλλά και με την παροχή υλικών για τα οποία υπάρχει έλλειψη.

Πιο αναλυτικά, στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κυδωνίας 43, κοντά στο Δημαρχείο, θα ανοίξουν τα γραφεία του Κινήματος. Όπως έχει διακηρύξει εξ αρχής ο Σταύρος Θεοδωράκης, το Ποτάμι θα ανοίγει γραφεία μόνο στους Nομούς που εκλέγει βουλευτές.  Κι αυτό γιατί το Κίνημα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συντηρεί γραφεία σε όλη τη χώρα, και θα αρκεσθεί στα γραφεία των Βουλευτών, για τα ενοίκια των οποίων  προβλέπεται δαπάνη στη βουλευτική αποζημίωση.

Άλλωστε όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, το Ποτάμι θα πάρει κρατική χρηματοδότηση για το 2015 μόνο 84.776 ευρώ, όταν η ΔΗΜΑΡ θα πάρει 421.638 ευρώ, οι ΑΝΕΛ 489.399 ευρώ και το ΠΑΣΟΚ 746.399 ευρώ! Το Ποτάμι δηλαδή με 6% των ψήφων λαμβάνει μόλις το 1,3% της κρατικής χρηματοδότησης των 6,33 εκατομμυρίων ευρώ.

Με  βάση τα παραπάνω δεδομένα το γραφείο των Χανίων θα αποτελεί έδρα του Ποταμιού και για το Ρέθυμνο.

Όπως αντιστοίχως το γραφείο του Βουλευτή Ηρακλείου Σπύρου Δανέλλη (Λεωφ. Δημοκρατίας 30, Ηράκλειο)  θα αποτελεί έδρα και για το Λασίθι.

Όσοι φίλοι, λοιπόν,  θέλουν να βοηθήσουν στην ανακατασκευή των γραφείων του Ποταμιού στα Χανιά παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους Νικόλα Φουρναράκη (6983 731919)  ή Νίκη Φτυλιτάκη         (6945 653429).

Οι εργασίες και τα υλικά που χρειάζονται είναι: γκρεμίσματα και μερεμέτια, αποκομιδή μπαζών, γυάλισμα μωσαϊκών, τζάμια, εξώπορτα, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις δια- δικτύου , γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμοί και έπιπλα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...