14.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Το Ποτάμι Χανίων για τον θάνατο του Γιώργου Μανουσέλη

Ημερομηνία:

Η Λήδα Σηφοδασκαλάκη, Υπεύθυνη Τοπικών Ζητημάτων για το Ποτάμι Χανίων, έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση για τον θάνατου του Γιώργου Μανουσέλη:

Το 2016 βρίσκει «φτωχότερα» τα Χανιά από την απώλεια του Γιώργου Μανουσέλη. Στον απόηχο της επιτυχημένης διοργάνωσης του SantaRun Chania και της συγκινητικής  συμμετοχής των Χανιωτών σε αυτή την μέγιστη φιλανθρωπική εκδήλωση για τα Ιδρύματα των Χανίων, δυστυχώς, χάθηκε απρόσμενα ένας άνθρωπος, που για την κοινωνία μας αντιπροσώπευε τις έννοιες της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, φροντίζοντας στο μέγιστο τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Η καλοσύνη του και η μεγαλοψυχία του σκέπαζε στοργικά  όχι μόνο «τα παιδιά του» αλλά και όλα τα πλάσματα που ήθελαν βοήθεια. Συγκινητικό ήταν ότι στον αγώνα που έδινε καθημερινά για να επιβιώσει το Ίδρυμα, είχε χρόνο και απόθεμα ψυχής να βοηθάει και αδέσποτα ζώα. Αυτό λέγεται «μεγαλείο ψυχής»! Και αυτήν την κληρονομιά άφησε ο Γιώργος Μανουσέλης, όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά και σε όλα τα Χανιά!

Για το 2016 που έρχεται, ας προσπαθήσουμε όλοι να συνδράμουμε ώστε να διατηρηθεί το πολύτιμο έργο του, ας είμαστε όλοι ευαισθητοποιημένοι και αλληλέγγυοι για τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, ας μας διδάξει η προσφορά αυτού του ανθρώπου, ότι στα δύσκολα πρέπει να κοιτάμε και «έξω από το σπίτι μας», για να είμαστε περήφανοι που είμαστε Χανιώτες!

Εύχομαι Καλή Χρονιά  σε όλους, πρώτα με υγεία, για να έχουμε την δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να βελτιώσουμε την ζωή μας, πρωτίστως για το μέλλον των παιδιών μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...