21.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Το πρώτο animal parade έρχεται στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 4 Οκτώβρη, παγκόσμια ημέρα των ζώων, θα γίνειπαρέλαση. Παρέλαση ανθρώπων μαζί με τα κατοικίδιά τους.

Οι διοργανωτές λένε “φέρτε μαζί το σκυλί, το γατί σας, το κουνέλι σας, την σαύρα σας, το πτηνό σας ακόμα και το ψάρι σας και πάμε να παρελάσουμε όλοι μαζί στο κέντρο της πόλης, από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι την Λότζια. Όλοι μαζί θα διακηρύξουμε την ανάγκη συμβίωσης των ανθρώπων με τα ζώα στο αστικό περιβάλλον και θα νιώσουμε περήφανοι που έχουμε επιλέξει να μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας με το αγαπημένο μας ζώο”.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει η “Λέσχη Λαμπραντόρ Κρήτης”, η ¨Ζωόφιλη Δράση”, και οι θεματικές φιλοζωικές ομάδες των ιδιοκτητών Boxer, Cocker Spaniel, Pincher, Cane Corso και Doberman. Οι ιδιοκτήτες οποιουδήποτε ζώου μπορούν να συμμετάσχουν στο 1st Heraklion Animal Parade την Κυριακή 4 Οκτώβρη και ώρα 12:00. Ώρα προσέλευσης 11 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Η παρέλαση αφού διασχίσει κεντρικές οδούς του Ηρακλείου θα καταλήξει στο δημαρχείο, όπου η Ζωόφιλη Δράση διοργανώνει μπαζάρ και γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και πολλά δρώμενα με την πολύτιμη συνδρομή ραδιοφωνικών σταθμών, δημοτικών σχολείων, επιχειρήσεων και χορηγών της πόλης.

Όπως σημειώνουν: “Ελάτε όλοι να συμμετάσχετε στην παρέλαση και τη γιορτή των ζώων, οσοι δε το επιθυμείτε φέρτε μαζι σας μια κονσέρβα ή ξηρη τροφή για τα αδεσποτάκια μας ή υιοθετήστε ένα από αυτά από τα πολλά παρκάκια υιοθεσίας της Ζωόφιλης Δράσης.”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σακελλαρίδης: Λούνα παρκ κερδοφορίας για εταιρίες ενέργειας και τράπεζες η Ελλάδα

Με στοιχεία προερχόμενα από την ΕΡΓΑΝΗ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ...

Κολούμπια: Έφοδος της Αστυνομίας και εκατοντάδες συλλήψεις – “Πολιορκείται” και το UCLA

Εκατοντάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (30/4) στο...