11.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Το Σάββατο η αντιπολεμική συναυλία στο αμφιθέατρο Λενταριανών με το συγκρότημα Στέλιος Πετράκης Τρίο

Ημερομηνία:

Στέλιος Πετράκης Τρίο – Αντιπολεμική συναυλία στο Αμφιθέατρο Λενταριανών Χανίων

Σάββατο, 11 Ιουνίου, 2022, 9:00 μ.μ.

Στέλιος Πετράκης: Λύρα – Λαούτο, Δημήτρης Σιδερής: Λαούτο – Φωνή, Μιχάλης Κονταξάκης: Μαντολίνο.

Είσοδος 10€ – Μειωμένο 5€. Προπώληση 7,5€ και 3,5€.

Σημεία προπώλησης: Librairie, Πνευματικό Κέντρο Χανίων, 2 Λουξ, D-Code.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για στήριξη των προσφύγων της Ουκρανίας, μέσω του Ερυθρού Σταυρού, της Unicef και των Γιατρών του Κόσμου.

Διοργάνωση: FAir-Pro (Fraternal Air Productions)
Με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, της ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Χανίων και του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Πληροφορίες: fraternalairpro.com & 6972848636 – Χρήστος Γαρμπιδάκης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «τυχαία» διαρροή ότι ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί ερωτήματα

Των κυβερνητικών δηλώσεων για παράλογες απαιτήσεις των αγροτών, «αδιαλλαξία»...