19.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Το Σαββατοκύριακο το 33o Rally Κρήτης με 29 συμμετοχές

Ημερομηνία:

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου, ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης (Α.Ο.Κ.) με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής-Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) τμήμα αθλητισμού, διοργανώνει το 33ο Rally Κρήτης, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.
Ο αγώνας είναι ο πέμπτος της χρονιάς για το Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτινων Rally και ο τέταρτος για το Κύπελλο Rally Sprint Κρήτης.
Έχουν δηλώσει συμμετοχή 29 πληρώματα από όλη την Ελλάδα και αναμένετε συναρπαστικό, αφού υπάρχει έντονη βαθμολογική κόντρα, κυρίως στο Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτινων Rally.
Το Σάββατο το πρωί, από τις 9:00 μέχρι τις 12:00, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, στις εγκαταστάσεις της ΑΜΚΟ Ηρακλείου στη Λεωφόρο Ικάρου.
Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη και η δεύτερη ειδική του αγώνα, στη διαδρομή Αυγενική – Αγία Βαρβάρα, με το πρώτο αυτοκίνητο να παίρνει εκκίνηση στις 15:00 και ξανά στις 15:48.
Θα ακολουθήσει 30λεπτο service στην πίστα καρτ “KART CENTER CAFÉ” στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου θα φιλοξενείται η γραμματεία και το service park του αγώνα και τις δύο μέρες.
Η συνέχεια θα δοθεί στις 17:15, στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση, με την παρουσία πλήθους κόσμου. Ακολούθως τα αγωνιστικά θα παραμείνουν όλη τη νύχτα στο χώρο της πλατείας.
Την Κυριακή το πρωί στις 10:00 θα αναχωρήσουν για το “KART CENTER CAFÉ” για 10λεπτο service και στη συνέχεια για τις δύο πρώτες ειδικές της ημέρας, στις διαδρομές Καινούριο Χωριό – Επισκοπή και Καστέλι – Καλό Χωριό, με το πρώτο αυτοκίνητο να εκκινεί στις 10:41 και 11:16 αντίστοιχα.
Ακολουθεί 15λεπτη ανασυγκρότηση και 30λεπτο service και συνέχεια στης διαδρομές Καινούριο Χωριό – Επισκοπή(2) στις 13:08, Καστέλι – Καλό Χωριό(2) στις 13:43 και Καινούριο Χωριό – Επισκοπή(3) στις 14:31.
Η αυλαία του 33ου Rally Κρήτης θα πέσει στην Πλατεία Ελευθερίας, με το πρώτο πλήρωμα να ανεβαίνει στη ράμπα τερματισμού στις 15:21.
Να πούμε ότι οι διαδρομές θα κλείνουν μία ώρα πριν το ωράριο του πρώτου αυτοκινήτου, γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στα σημεία, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και να μη μετακινούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η “ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ” στη Λεωφ. 62 Μαρτύρων 310 στο Ηράκλειο, ενώ σημαντική υποστήριξη προσφέρουν η “ANEK – SUPERFAST” και η πίστα καρτ “KART CENTER CAFÉ”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Το κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες

Εξαπλώνονται σε πολλά πανεπιστήμια στον κόσμο, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται...

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα...

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα...