16.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων καταδικάζει τον ξυλοδαρμό Χανιώτη στο Παλιό Λιμάνι

Ημερομηνία:

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος Χανιώτη επιχειρηματία, που έλαβε χώρα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων την 13-9-2014, δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στον συμπολίτη μας και καταδικάζει την αποτρόπαιη αυτή πράξη.
Ειδικότερα το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων σε ανακοίνωση του:

1. Εκφράζει τη συμπαράσταση του στον Χανιώτη επιχειρηματία αλλά και κάτοικο της περιοχής, που αναίτια και απρόκλητα έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς.

2. Καταδικάζει  απερίφραστα το πρόσφατο περιστατικό ανεξέλεγκτης βίας στο Παλιό Λιμάνι, που αμαυρώνει τη φήμη και την ομορφιά του στολιδιού της πόλης μας.

3. Ζητά τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων από τις Αστυνομικές Αρχές, έτσι ώστε τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες του Ενετικού Λιμένα να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...

Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο χαιρετίζει κίνηση της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ...