19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για την τοποθέτηση λουκέτων στις πόρτες του νοσοκομείου με απόφαση Διοικητή

Ημερομηνία:

Επιστολή με θέμα την τοποθέτηση λουκέτων σε όλες τις πόρτες του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου έστειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ.

Αναλυτικά αναφέρει

«Κύριε διοικητά,

Για άλλη μία φορά, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων μέσα στο νοσοκομείο, πήρε την απόφαση και κλείδωσε με λουκέτο όλες τις κεντρικές και περιφερειακές πόρτες καθώς και τις εξόδους κινδύνου του νοσοκομειακού συγκροτήματος και άφησε μόνο την κεντρική πόρτα ανοιχτή για την είσοδο και έξοδο εργαζομένων, ασθενών και συνοδών.

Η διοίκηση φανερώνει ξανά ότι δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας, καμία στρατηγική και παίρνει τις ίδιες επικίνδυνες αποφάσεις οι οποίες ΔΕΝ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Αυτή η απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου δημιουργεί ανασφάλεια και επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού! Ειδικά σε μία περίοδο με έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή μας!

Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα, όπως είναι το Πανεπιστημιακό

Νοσοκομείο, με πάνω από 2000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία μόνο είσοδο-έξοδο. Είναι αδιανόητο οι έξοδοι κινδύνου σε όλα τα κτίρια να είναι κλειδωμένες με λουκέτο.

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια σε ασθενείς και εργαζόμενους».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ