24.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Το σύμπαν έχει καταρρεύσει, οι επιχειρήσεις κλείνουν, δε δουλεύει τίποτα… αλλά οι εισπρακτικές δόξα τον Θεό δουλεύουνε!

Ημερομηνία:

Αυτή είναι η χώρα που λέγεται Ελλάδα…

Τη στιγμή όπου τα πάντα έχουν καταρρεύσει, οι τζίροι έχουν χτυπήσει πάτο, τα καταστήματα κλείνουν και η ανεργία έχει χτυπήσει ταβάνι, που οι πολίτες δεν προλαβαίνουν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, το μόνο που φαίνεται να λειτουργεί στην εντέλεια και μάλιστα υπερωριακά είναι… οι εισπρακτικές!

Να εισπράξουν τι άραγε;

Είναι ντροπή για την κυβέρνηση που εν μέσω αυτής της συγκυρίας της πανδημίας και των συνεπειών που έχει επιφέρει στους πολίτες επιτρέπει σε εταιρείες που παρασιτούν πάνω στις ζωές των ανθρώπων να λειτουργούν ανεξέλεγκτα ασκώντας επιπλέον πίεση σε πολίτες που ήδη βρίσκονται στα όριά τους.

Ερώτημα βεβαίως τίθεται και πώς αυτές οι εταιρειες καρπώνονται προσωπικά δεδομένα πολιτών όπως τηλεφωνικούς αριθμούς για τους οποίους δεν έχουν δώσει καμία έγκριση για τη διακίνησή τους. Ή μήπως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί υπάρχουν μόνο για να κυνηγούν τον πολίτη και όχι για να τον προστατεύουν;

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ