21.8 C
Chania
Tuesday, May 14, 2024

Το τερμάτισαν στη Νέα Δημοκρατία – Κυρανάκης: Οι θεσμοί νοιάζονται για τους πολίτες, όχι το «σύστημα Μαξίμου» | Βίντεο

Ημερομηνία:

Να επιβεβαιώσει τις κατηγορίες του Μεγάρου Μαξίμου για την σύμπλευση της Νέας Δημοκρατίας με τους δανειστές και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές φαίνεται πως βάλθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη δημόσια τηλεόραση.

Η συζήτηση στο πλατό της ΕΡΤ περιστρεφόταν γύρω από το χθεσινό Eurogroup και τα αποτελέσματά του, όταν με αφορμή την αναφορά στα οικονομικά αποτελέσματα της εφαρμογής του μνημονίου, ο Κώστας Κυρανάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον των δανειστών για την καθημερινότητα της κοινωνίας.

«Φυσικά και νοιάζονται» οι θεσμοί για την καθημερινότητα των Ελλήνων σημείωσε ο Κ. Κυρανάκης, συμπληρώνοντας πως «αυτοί που δεν νοιάζονται είναι το σύστημα που έχει καταλάβει το Μέγαρο Μαξίμου».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «άθλια» τα οικονομικά αποτελέσματα, κατηγορώντας την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση.

Ακολούθως, παρά το γεγονός πως κλήθηκε να σχολιάσει τις απαιτήσεις των δανειστών για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% επί δεκαετίας, καθώς και την περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου, ο ίδιος απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, συνεχίζοντας την επίθεσή στην κυβέρνηση, με επίδικο την εφαρμογή του μνημονίου

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κ. Κυρανάκης, κατέχει εκτός από τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, τη θέση του επικεφαλής της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ενώ προσφάτως συμπεριλήφθη στη λίστα των βραβείων του περιοδικού «Forbes» με τους νέους κάτων των 30 με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Kz-f2NRQ99s”]

thepressproject.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ