15.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Το 35ο Rally Κρήτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Ημερομηνία:

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally θα προσμετρήσει το 35ο Rally Κρήτης, ύστερα από χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα και από την ανακοίνωση του Α. Ο. Π. για τη ματαίωση του 37ου Rally Αχαιός, ενώ να θυμίσουμε ότι και το Μάιο είχε ματαιωθεί το 34ο Rally Κένταυρος, που θα ήταν η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Σε αντικατάσταση των δύο ματαιωμένων αγώνων και για την ορθή ολοκλήρωση του 49ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε να προσμετρήσουν στη βαθμολογία, το 35ο Rally Κρήτης και το 34ο Rally Παλάδιο.

Το 35ο Rally Κρήτης, που είναι και 5ος γύρος του Πανελληνίου Κυπέλου οδηγών – συνοδηγών ασφάλτινων rally και 3ος γύρος του Κυπέλου οδηγών – συνοδηγών rally Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές στον αγώνα ξεκίνησαν από την περασμένη Τρίτη 1 Οκτωβρίου και θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 398000 και 6937 108178, καθώς και στην ιστοσελίδα του αγώνα, www.rallycrete.gr.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...