16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Το 8ο Συνέδριο του Βαλκανικού Συλλόγου Γεωφυσικών (BGS), στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων 

Ημερομηνία:

Από τις 4 έως τις 8 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το 8ο Συνέδριο του Βαλκανικού Συλλόγου Γεωφυσικών (BGS), στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το οποίο συνδιοργανώνει η Ελληνική Ένωση Γεωφυσικών (HGU) και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης.

Το Συνέδριο του BGS διεξάγεται σε διετή βάση σε Βαλκανικές πόλεις και είναι το σημαντικότερο και μεγαλύτερο γεγονός στο επιστημονικό αντικείμενο της Γεωφυσικής στην περιοχή των Βαλκανίων. Ένα τέτοιο γεγονός προάγει την επιστημονική ανάπτυξη, τόσο με την στενότερη έννοια μιας συγκεκριμένης επιστήμης, όσο και με την ευρύτερη έννοια της συνάντησης επιστημόνων διαφορετικής κουλτούρας, ενώ συγχρόνως προβάλει την οργανώτρια χώρα σε όλον τον επιστημονικό κόσμο.

Το Συνέδριο αυτό έχει σαν στόχο την ενημέρωση των γεωεπιστημόνων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της γεωφυσικής επιστήμης στους τομείς της γεωλογίας, αναζήτησης υδρογονανθράκων, σεισμολογίας, γεωθερμίας, μηχανικής και περιβάλλοντος στην περιοχή των Βαλκανίων.

Το 8th BGS Congress αποσκοπεί στην γεφύρωση της βασικής και της εφαρμοσμένης έρευνας στην γεωφυσική.
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου είναι ο Καθηγητής κ. Αντώνιος Βαφείδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής, του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου

8th_BGS_Congress_Poster_site_small

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ