14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Το House of Cards απαντά με tweet στον Κάμερον για το σκάνδαλο με τα Panama Papers

Ημερομηνία:

Όσοι έχουν δει έστω και ένα επεισόδιο της πολιτικής σειράς House of Cards, ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ο Frank Underwood, ο χαρακτήρας που υποδείεται ο Kevin Spacey.

Είναι ένα πολιτικός, που καταφέρνει και γίνεται πρόεδρος των ΗΠΑ. Είναι αδίστακτος, κυνικός, δολοπλόκος, διεφθαρμένος, πατάει στην κυριολεξία πάνω σε πτώματα για να ανέβει στην εξουσία…

Ό David Cameron, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας ο οποίος φαίνεται να είναι ανακατεμένος στα Panama Papers και έχει ξεσπάσει τεράστιο σκάνδαλο στην Αγγλία είχε γράψει πέρυσι περίπου τέτοια εποχή στο twitter:

Στιγμιότυπο 2016-04-11, 09.24.36

‘Πιστεύω απλά, ότι αν έχεις κάνει το σωστό, έχεις δουλέψει, έχεις αποταμιεύσει, και έχεις πληρώσει τους φόρους σου θα έπρεπε να επιβραβεύεσαι, όχι να τιμωρείσαι».

Ο Frank Underwood λοιπόν, ξέθαψε αυτό το παλιό «γλυκούλι» tweet του Κάμερον και το ξανατουίταρε ο ίδιος, χαμογελώντας με αυτό το κυνικό και σαρδόνιο χαμόγελο…χωρίς λόγια λοιπόν, αλλά με μια κινηση που τα λέει όλα, το house of cards πήρε θέση στις δικαιολογίες του Κάμερον για την ανάμειξη του στα σκάνδαλα.

Εννοείται πως το tweet ενθουσίασε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 

Στιγμιότυπο 2016-04-11, 09.15.06

Δείτε το gif εδώ

hitandrun.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...