31.8 C
Chania
Monday, June 24, 2024

Το Your Wedding In Greece στο Λονδίνο

Ημερομηνία:

Στην καμπάνια YourWeddingInGreece συμμετέχουν, εκτός από τους προορισμούς, αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως η Grecotel, τα Starwood, τα DivaniHotels, τα AquaVistaHotels, πολλοί weddingplanners, εταιρείες catering, και φωτογράφοι, κ.ά. Επόμενος σταθμός της καμπάνιας που ήδη έχει επισκεφθεί τη Σουηδία και την Ασία, είναι η Βηρυττός.

Το Your Wedding In Greece, η πρώτη ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια της χώρας μας για το γαμήλιο τουρισμό, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην έκθεση TheNationalWeddingShow που γίνεται στο Λονδίνο με στόχο να προβάλλει την Ελλάδα ως ολοκληρωμένο προορισμό για γάμους και γαμήλια ταξίδια.

Όπως είναι γνωστό, οι Βρετανοί γνωρίζουν τη χώρα μας για τις ομορφιές της για διακοπές και τώρα τη γνωρίζουν ακόμα καλύτερα και ως προορισμό για να κάνουν το γάμο τους. Η καμπάνια YourWeddingInGreece προβάλλει όχι μόνο τις παραδοσιακές περιοχές για γάμους, όπως είναι η Σαντορίνη, η Κρήτη και η Αθήνα, αλλά και νέους προορισμούς, όπως η Αλόνησος, η Ελαφόνησος, η Ίος, η Εύβοια, και η Μονεμβασία με την υπέροχη καστροπολιτεία της.

Στην καμπάνια συμμετέχουν, εκτός από τους προορισμούς, αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως η Grecotel, τα Starwood, τα DivaniHotels, τα AquaVistaHotels, πολλοί weddingplanners, εταιρείες catering, και φωτογράφοι, και άλλοι.

“Το ενδιαφέρον του κοινού για την Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα αυξημένο ιδίως για συνδυασμό του γάμου με το ταξίδι του μέλιτος. Η Σαντορίνη είχε τα πρωτία στις προτιμήσεις, κυρίως λόγω του ξεχωριστού τοπίου της για φωτογράφηση, όμως υπήρχε και μεγάλο ενδιαφέρον για την Αθήνα, αλλά και για τα μικρά ρομαντικά νησάκια μας. Οι φωτογραφίες της χώρας μας τράβηξαν το βλέμα των επισκεπτών που ζητούσαν να μάθουν πως θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους στην Ελλάδα. Οι τιμές που πρόσφεραν ορισμένα μέλη του YourWeddingInGreece.com ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για κάθε μελλοντικό ζευγάρι”, τόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, διευθύντρια της εταιρείας TravelMediaApplications, που έχει δημιουργήσει το YourWeddingInGreece.

Επόμενος σταθμός της καμπάνιας που ήδη έχει επισκεφθεί τη Σουηδία και την Ασία, είναι η Βηρυττός, στην οποία θα γίνει μεγάλη προβολή για τους γάμους των Λιβανέζων, που, ως γνωστόν, είναι μια από τις καλύτερες αγορές για τη χώρα μας.

traveldailynews.gr/

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το προσκύνημα του τρόμου στη Μέκκα: Πάνω από 1.300 οι νεκροί υπό 52 βαθμούς Κελσίου

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι περισσότεροι από 1.300...

Κίσσαμος: Προφυλακίστηκαν 5 από τους 16 συλληφθέντες

Συνολικά πέντε άτομα προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους, που...

Τι ήταν τελικά το “άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο” που πέρασε πάνω από την Κρήτη;

Ένα ιπτάμενο αντικείμενο που διέσχισε την Κρήτη το βράδυ της Κυριακής έγινε viral...

Προς τον θερμότερο Ιούνιο που έχει καταγραφεί ποτέ οδεύει η Ελλάδα – Ανύπαρκτος ο χειμώνας στην Κρήτη!

Ο θερμότερος Ιούνιος που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα εκτιμάται πιθανόν να...