23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Τράπεζα Αίματος στα Καμισιανά μετά την εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε η Κοινότητα

Ημερομηνία:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Καμισιανών – Ραπανιανών με την ουσιαστική συνδρομή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

Στόχος της πρωτοβουλίας, ο οποίος και επιτεύχθηκε, ήταν η ίδρυση Τράπεζας Αίματος για τις ανάγκες των κατοίκων της Κοινότητας και όχι μόνο. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Ιατρείου Καμισιανών (πρώην Κοινοτικό Κατάστημα).

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτης Λουκάκης σε δήλωσή του αναφέρει:

«Εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Καμισιανών – Ραπανιανών, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, με σκοπό να δημιουργήσουμε μία Τράπεζα Αίματος, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες των συγχωριανών μας, αλλά και ανθρώπων από την ευρύτερη περιοχή.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά του ο στόχος αυτός δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν, υπάρχουν ανάγκες, ελλείψεις, αλλά και ιδέες, καθώς και πολλή όρεξη για δουλειά.

Στόχος μας είναι να προχωράμε ομαδικά, βήμα – βήμα, στόχο – στόχο, επιζητώντας συνεργασίες, με γνώμονα πάντα την προκοπή του τόπου μας».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...