21.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Τρία τροχαία και σήμερα στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Τρία τροχαία συμβάντα σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας στην Κρήτη μετά τα μεσάνυχτα, ευτυχώς με ελαφρούς τραυματισμούς.

Το πρώτο συμβάν συνέβη στον Ξεροπόταμο περίπου στη 1 τα ξημερώματα, κοντά σε γνωστό πολυκατάστημα και οδήγησε στον ελαφρύ τραυματισμό μιας 18χρονης γυναίκας.

Λίγο αργότερα, ένα ακόμη τροχαίο συμβάν συνέβη με θύμα 29χρονη γυναίκα στη Λεωφόρο Κνωσσού στο Ηράκλειο που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Τέλος, ατύχημα συνέβη και στο Ρέθυμνο με θύμα έναν 26χρόνο στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Χανίων-Ρεθύμνου.

(φωτογραφία αρχείου)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ