20.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Τρίτεκνη μητέρα γλίτωσε την περιουσία της και πέτυχε ρύθμιση χρέους

Ημερομηνία:

Χαρά έφερε η προσωρινή διαταγή για τρίτεκνη μητέρα, δημόσιο υπάλληλο, από την Ειρηνοδίκη Ηρακλείου που όρισε την διάσωση του συνόλου της περιουσίας της και ρύθμιση  του χρέους της!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης πρόκειται:

“Για  δανειολήπτρια, από την περιοχή του Δήμου Ηρακλείου , έγγαμη  με σύζυγο με σοβαρά προβλήματα  υγείας. Το συνολικό  χρέος της , είναι  29.069 ευρώ, σε τρις  τράπεζες, ως οφειλέτης.  Επί της ουσίας της υπόθεσης.

Εισοδήματα που διαθέτει: 1.230 ευρώ, από τον μισθό της

Περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει:
α κατοικία 100 τ.μ β) Ι.Χ

Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, αφού έλαβε υπόψη του, το περιεχόμενο της αίτησης και αυτά που εξέθεσαν προφορικά οι πληρεξούσιοι  δικηγόροι των διαδίκων και τα επιδειχθέντα έγγραφα, της χορήγησε Προσωρινή Διαταγή με το παρακάτω περιεχόμενο:

1) Δέχεται το αίτημα χορήγησης Προσωρινής Διαταγής.

2) Διατάσσει, λαμβανομένων υπόψη της περιουσιακής και εισοδηματικής τους κατάστασης του συνόλου των χρεών της και της οικονομικής  της δυνατότητας σύμφωνα δε με τις βιοτικές τους ανάγκες, την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων, εναντίων της  αιτούσας και την διατήρηση  της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας της, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης.

3)Ορίζει μηνιαία δόση 80,00 ευρώ έως τη συζήτηση της κύριας αίτησης”

Συμπερασματικά, για την ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η προσωρινή διαταγή χαρακτηρίζεται σημαντική για την οικογένεια  της, είναι  σύμφωνα με τις διατάξεις και  το πνεύμα του Νόμου Κατσέλη (ν.3869/2010 καθώς η δικαστής κατανοώντας την οικονομική δυσκολία, (λόγω μειωμένης ρευστότητας), που βιώνει η οικογένεια δέχτηκε την αίτηση εντάσσοντας τους στην εν λόγω νομοθεσία

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραλίες: “Κύμα” καταγγελιών και στην Κρήτη για τις αυθαιρεσίες

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες πολιτών, μέσω της νέας εφαρμογής MyCoast,...

Το εγκαταλειμμένο Μνημείο Τιμής για την Μάχη της Κρήτης

Σήμερα, 83 χρόνια μετά από τη Μάχη της Κρήτης,...