21.8 C
Chania
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026

Τραγέλαφος! Η κυβέρνηση ψηφίζει νόμο για να μην πέσουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Ημερομηνία:

Όλο το κράτος ξεφτυλίστηκε και υποχώρησε μόλις κούνησε το δάκτυλο ο Σαββίδης και έβγαλε ανακοίνωση η θύρα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο Ζαγορακης μετατράπηκε σε αποδιοπομπαίο τράγο και διεγραφηκε από την ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας όμως εις το όνομα της εθνικής ενότητας η κυβέρνηση θα ψηφίσει νόμο για να μείνουν στην κατηγορία ΠΑΟΚ και Ξάνθη! Άραγε, θα υποχωρούσε ποτέ μία κυβέρνηση τόσο εύκολα αν αυτός που απαιτούσε ήταν ο λαός;

Πιο αναλυτικά, η αντίδραση του Δικεφάλου του Βορρά που εκφράστηκε τόσο από τον ίδιο τον σύλλογο (μέσω ανακοινώσεων) όσο και από βουλευτές τόσο της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης οδηγεί την Κυβέρνηση σε παρέμβαση. Οπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, άμεσα έρχεται νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα καταργείται η κύρωση υποβιβασμού για τέτοια θέματα, κάτι που σημαίνει ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη (εάν και αποδειχθεί ότι είναι ένοχοι για τα όσα κατηγορούνται) δεν θα κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Πέτσα:

«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.

Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης.  Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο για όπλα, ναρκωτικά και κλοπές

Συλλήψεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο: 21χρονος με 215 φυσίγγια στα Χανιά, 29χρονος με ναρκωτικά στο Ηράκλειο και 20χρονος για κλοπές ηλεκτρικών πατινιών στο Ρέθυμνο.

Περιφέρεια Κρήτης σε διαδραστικό εργαστήριο για κλιματική ανθεκτικότητα και βιώσιμο τουρισμό στη Σαρδηνία

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο εργαστήριο NaTour4CChange στη Σαρδηνία για κλιματική ανθεκτικότητα και βιώσιμο τουρισμό. Φυσικές λύσεις για παράκτιους προορισμούς.

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Καταγγελία για ελλείψεις στην παιδική προστασία και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης καταγγέλλει ελλείψεις στην παιδική προστασία, την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών μέσω ΕΣΠΑ και την υποστελέχωση δομών στο νησί.

Άσκηση μείζονος ατυχήματος στη Σούδα με τη συμμετοχή των Σωμάτων Ασφαλείας

Σε κατάσταση προγραμματισμένου συναγερμού θα βρεθεί η περιοχή της...