20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τραγωδία: Κατέληξε 20χρονος ποδοσφαιριστής που έχασε τις αισθήσεις του στο γήπεδο

Ημερομηνία:

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) 20χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου που κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού αγώνα της με τη Δόξα Αμπέλου κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο και εν συνεχεία κατέληξε σκορπίζοντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το συμβάν σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο (ξεκίνησε στις 12.00) στο Μαυρομμάτι με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να καταρρέει αιφνιδίως χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επαφή με άλλο ποδοσφαιριστή.

Αμέσως δόθηκαν από τους παρισταμένους οι πρώτες βοήθειες για να επανέρθει ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Μουζακίου και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου οι ιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια χαρά το παιδί, απλά ξαφνικά κατέρρευσε. Ήταν αθλητής της ομάδας και είχε παίξει κανονικά σε όλους τους αγώνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν υγιέστατος και είχε όλα τα χαρτιά από τους γιατρούς. Του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Περιμένουμε και εμείς την ιατροδικαστική έκθεση για να μάθουμε τι συνέβη», λέει ένας συναθλητής του, που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που κατέρρευσε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...