30.8 C
Chania
Monday, July 8, 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Προφυλακίστηκε ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Ημερομηνία:

Μετά από μία μαραθώνια απολογία που ξεκίνησε περίπου στις 18:00 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι ευθύνη δεν έχουν μόνο οι σταθμάρχες στον σταθμό της Λάρισας αλλά και ο σταθμάρχης στα Παλαιοφάρσαλα, ο οποίος-όπως είπε- δεν τους ενημέρωσε για την καθυστέρηση της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Υποστήριξε επίσης ότι ο μοιραίος σταθμάρχης Λάρισας, που είναι επίσης προφυλακισμένος, μπορούσε να χειριστεί μόνος του σε βάρδια.

Πάντως οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον εφέτη ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο σταθμάρχες που φαίνεται να αποχώρησαν νωρίτερα από την βάρδια τους αφέθηκαν ελεύθεροι αυτή την εβδομάδα, με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ