23.4 C
Chania
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026

Τραγωδία στα Χανιά: Πνίγηκε 60χρονος Δανός Τουρίστας

Ημερομηνία:

Ένας 60χρονος Δανός τουρίστας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα το μεσημέρι της Κυριακής, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 13:30, όταν ο άνδρας κολυμπούσε στη θάλασσα και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Λουόμενοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό τον έβγαλαν στην ακτή, όπου μια γιατρός και μια εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, που τυχαία βρίσκονταν στην περιοχή, του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, περιλαμβανομένης ΚΑΡΠΑ.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ο 60χρονος δεν επανήλθε και άφησε την τελευταία του πνοή. Ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε καταναλώσει φαγητό πριν μπει στη θάλασσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις παραλίες της Κρήτης δεν υπάρχει προς το παρόν ναυαγοσωστική κάλυψη, η οποία ξεκινάει επισήμως την 1η Ιουνίου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρές συνήθειες, μεγάλες αλλαγές: Απλές πρακτικές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού

Πρακτικές συμβουλές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού στην καθημερινότητα. Μάθετε απλές συνήθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: “Τεράστια πρόκληση η αποφυλάκιση Κασιδιάρη για το λαό που με μαζικό...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλουν την αποφυλάκιση Κασιδιάρη για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα. Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στα Χανιά.

8ος Δρόμος Μουσούρων: Τρέχουμε μαζί για τον τόπο μας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει τον 8ο Δρόμο Μουσούρων στις 27 Σεπτεμβρίου 2026. Ημιμαραθώνιος 21χλμ, 10χλμ και 4χλμ στα χωριά της Δ.Ε. Μουσούρων.