15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τραγωδία στην Ερέτρια σε συνεργείο της ΔΕΗ– Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία – Οι πρώτες φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Απίστευτη τραγωδία συνέβη πριν από λίγο στο Γυμνό της Ερέτριας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά 4 μέλη ενός συνεργείου της ΔΕΗ κεραυνοβολήθηκαν από το ηλεκτρικό ρεύμα. Τρεις άνθρωποι είναι νεκροί και ένας τέταρτος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Επί τόπου σπεύδουν  ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής Χαλκίδας. Ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα. Αυτόπτες μάρτυρες τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και στην Πυροσβεστική αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “Καίγεται μια κολώνα και ο ένας είναι κρεμασμένος πάνω!”. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, όμως ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με το egnomi.gr, o πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης ανέφερε ότι τα συνεργεία έκαναν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών στο δίκτυο. Από κάποιο σφάλμα κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι τρεις εργάτες χτυπήθηκαν από ρεύμα 20.000 volt!

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...