16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίζουν τις αντιφασιστικές ως τρομοκρατικές οργανώσεις

Ημερομηνία:

Κι όμως, ο Ντόναλντ Τραμπ το είπε.

Με ανάρτησή του στο twitter και στο facebook είπε ότι οι αριστερές αντιφασιστικές οργανώσεις θα αντιμετωπίζονται πλέον από τις ΗΠΑ ως τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ο Τραμπ έκανε την ανακοίνωση την Κυριακή μετά από σειρά μηνυμάτων του που κατηγορούσε την κίνηση για την πρόκληση βίας κατά τις διαδηλώσεις ενάντια στη δολοφονία του Τζωρτζ Φλόιντ στη Μινεάπολις.

“Συγχαρητήρια στην Εθνοφρουρά μας για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν με το που έφθασαν στη Μινεσότα”, έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Και συνέχισε:

“Οι αντιφασιστικές οργανώσεις υπό την ηγεσία αναρχικών, μεταξύ άλλων, αντιμετωπίστηκαν γρήγορα. Θα έπρεπε να είχε γίνει εξαρχής από τον Δήμαρχο την πρώτη βραδιά και δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα”

Ενώ αλλού αναφέρει:

“Και άλλες πόλεις που διευθύνονται από Δημοκρατικούς Δημάρχους θα πρέπει να παραδειγματιστούν από την απαγόρευση που επιβλήθηκε σε οργανώσεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και των Αναρχικών στη Μινεάπολις χθες. Η Εθνοφρουρά έκανε σπουδαία δουλειά, και αυτό θα πρέπει να γίνει και στις άλλες Πολιτείας πριν να είναι πολύ αργά”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ