14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Άγνωστος έκλεψε 1.500 ευρώ από την Έμμα ενώ ήταν αιμόφυρτη!

Ημερομηνία:

Σοκ προκαλεί η πληροφορία ότι έκλεψαν από την 21χρονη φοιτήτρια το πορτοφόλι της την ώρα που εκείνη αιμορραγούσε στο οδόστρωμα, λίγο αφότου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος στη Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας επιβεβαίωσε, ύστερα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, ότι ενώ η νεαρή κοπέλα βρισκόταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα μετά τη θανατηφόρα παράσυρση, άγνωστος έκλεψε το πορτοφόλι της, που περιείχε 1.500 ευρώ!

«Έχει καταγράφει το συγκεκριμένο περιστατικό στην δικογραφία και έχει διαβιβαστεί στην ανακρίτρια. Η υπόθεση αυτή θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να αρχίσει προκαταρκτική έρευνα» δήλωσε ο Νίκος Ρουσόπουλος.

«Το ποσό αυτό υπήρχε, αλλά μετά το συμβάν εξαφανίστηκε» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Η οικογένεια της ατυχής 21χρονης που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, με παράσυρση και εγκατάλειψη στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής.

Οι γονείς, δια του δικηγόρου τους, δήλωσαν ότι υποστηρίζουν τις κατηγορίες και παρέλαβαν τη δικογραφία από την 5η τακτική ανακρίτρια.

«Ζητήσαμε να κάνει ένα θαύμα και απλά το έκανε»

«Ζητήσαμε να κάνει ένα θαύμα και απλά το έκανε. Ήθελε να δώσει ζωή» ανέφερε στους δημοσιογράφος, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η μητέρα της 21χρονης για την απόφαση της δωρεάς των ζωτικών οργάνων.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον της θανούσης, σε ανύποπτο χρόνο, η Έμμα είχε εκφράσει την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων.

«Βγήκε να θερίσει»

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος έκανε λόγο για «εν ψυχρώ παράσυρση» και τόνισε ότι ο 26χρονος οδηγός «δεν βγήκε να οδηγήσει, αλλά να θερίσει». «Δεν τον ενδιέφερε αν θα σκότωνε ή όχι […] Κάποιοι έδωσαν ζωή, αυτός προτίμησε να δώσει θάνατο», σημείωσε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Τόνισε ακόμη ότι «δεν υπάρχει ειλικρινής μεταμέλεια. Μεταμέλεια θα υπήρχε αν παρέμενε στον τόπο του ατυχήματος. Απλώς κοίταξε να εξαφανιστεί. Και όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να εξαφανιστεί, εμφανίστηκε δήθεν μετανιωμένος».

"google ad"

Σχολιάζοντας τα όσα φέρεται να απολογήθηκε προανακριτικά ο οδηγός, δηλαδή ότι εάν η φοιτήτρια περνούσε από διάβαση δεν θα συνέβαινε τίποτα, ο κ. Ρουσσόπουλος σημείωσε πως αυτά είναι «προκλητικά και αντιβαίνουν στην κοινή λογική», ενώ συμπλήρωσε πως ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε «αντιφάσεις» κι ότι «η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια».

Αναφορικά με τη δωρεά οργάνων και την προσφορά ζωής από την άτυχη Έμμα, ο κ. Ρουσσόπουλος τόνισε ότι «η οικογένεια θέλησε, όπως και η εκλιπούσα, να δώσει ζωή μέσα από τον θάνατό της», ενώ ευχαρίστησε, εκ μέρους της οικογένειας, όλους όσοι μέσα από χιλιάδες μηνύματά τους συμπαρίστανται, επιδεικνύοντας την αγάπη τους προς την άτυχη φοιτήτρια. «Η ελληνική κοινωνία αγκάλιασε την Έμμα σαν να είναι δικό της παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν χθες στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη ο 26χρονος, αλβανικής καταγωγής, κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ η 19χρονη Ελληνίδα συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...