23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Ο οδηγός πάτησε την 21χρονη Χανιώτισσα δύο φορές πριν εξαφανιστεί» – Τι δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες

Ημερομηνία:

Νέες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) στη Θεσσαλονίκη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού που σύμφωνα με τις μαρτυρίες παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και άφησε αβοήθητη μια 21χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, το αυτοκίνητο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον περιφερειακό ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενο στο συμβάν και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και ο οδηγός του οχήματος, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι και ο κάτοχος. Βάσει περιγραφών, η 21χρονη περίπου στις 1.20 τα ξημερώματα επιχείρησε να διασχίσει την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής.

Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στο voria.gr ότι τη στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκωφαντικο θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.

Τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και την προανακριση διεξάγει η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Σε χειρουργικές επεμβάσεις υποβλήθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 21χρονη.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη, καθώς έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...