22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνικές δομές και Μητροπόλεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

Ημερομηνία:

Κοινωνική δράση με την συγκέντρωση και προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτηςmανάγκης πραγματοποιήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διευθυνση Κρήτης εν όψει των εορταστικών ημερών. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Δομές του νησιού.

Η κοινωνική αυτή δράση πραγματοποιείται σε όλη της χώρα και υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσέφεραν εθελοντικά αστυνομικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι.

Πρόκειται για μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και αναγνώρισης του  κοινωνικού έργου των Ιερών Μητροπόλεων και των Κοινωνικών Δομών.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν σήμερα 23.12.2021.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχος Σπυριδάκης Νικόλαος προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Κοινωνική Δομή του Ηρακλείου.
  • Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης Aστυνομικός Διευθυντής Ευάγγελος Αλεβυζάκης μαζί με τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνομικό Υποδιευθυντή Σπυρίδωνα Γερμανάκη, προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων. Επίσης ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Στυλιανός Σταυρουλάκης προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

  • Ο Αστυνομικός Διευθυντής Σπυρίδων Ραπάνης ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Κοινωνική Δομή των Χανίων.
  • Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Αστυνόμος Β’ Πέτρος Ζερβάκης και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου Υπαστυνόμος Α΄ Φίλιππος Λουκάκης ως εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου. Επίσης στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ο Διοικητής τους Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας Αστυνόμος Β Νεκτάριος Φρονιμάκης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας Υπαστυνόμος Α’ Νικόλαος Πάντης.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ