21.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Τσίπρας: “Άμπρα κατάμπρα, κάνε μια τούμπα και μία κωλοτούμπα” – Τι απαντά ο «μάγος»

Ημερομηνία:

Δεν φάνηκε να χάρηκε πολύ ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη μικρή γιορτή που οργανώθηκε στο Μαξίμου την παραμονή των Χριστουγέννων, στην οποία μαθητές σχολείων έψαλαν τα κάλαντα στον ίδιο και στην Μπέτυ Μπαζιάνα.

Κι αυτό διότι ο guest star της χριστουγεννιάτικης γιορτής, ένας «μάγος» που κλήθηκε να διασκεδάσει τα μικρά του 78ου Νηπιαγωγείου Αθηνών και του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου με τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του, υπέβαλε -άθελά του προφανώς- τον κ. Τσίπρα στη βάσανο να πει την… απαγορευμένη λέξη «κωλοτούμπα»! Ο ταχυδακτυλουργός ζήτησε συγκεκριμένα από τον πρωθυπουργό να τον… βοηθήσει στη μικρή παράσταση που έδινε. Ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε προθύμως, αλλά η συνέχεια αποδείχθηκε… μαρτυρική, καθώς χρειάστηκε να επαναλαμβάνει τα λόγια του μάγου. «Αμπρα κατάμπρα, τούμπα τουλούμπα, κάνε μια τούμπα και μια κωλοτούμπα» ήταν τα μαγικά λόγια που κλήθηκε να πει, ανασύροντας αυτονόητους συνειρμούς, καθώς ως γνωστόν επί των ημερών του η ελληνική λέξη «κωλοτούμπα» κατέστη διεθνής όρος.

Ο πρωθυπουργός γελώντας -μάλλον αμήχανα- «σύστησε» τον ταχυδακτυλουργό στους μικρούς επισκέπτες του Μαξίμου. «Ο νέος υπουργός Οικονομικών, παιδιά» είπε με διάθεση να διασκεδάσει την κατάσταση.

[youtube url=”https://youtu.be/Ld7gZBTvKAc”]

Τι απαντά ο «μάγος» του Μαξίμου

Δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα ξεκαθαρίζει ο μάγος Όναρ, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν έβαλε τον Αλέξη τσίπρα να πει «Άμπρα καταμπρα, λούμπα τουλούμπα, κάνε και μα τούμπα και μία κωλοτούμπα».

Ο πρωθυπουργός έγινε βοηθός του γνωστού «μάγου» των μικρών παιδιών που βρέθηκαν στο Μαξίμου τη Δευτέρα για τα κάλαντα, με πολλούς έκανε συνειρμό με την …κωλοτούμπα που του χρέωσαν ότι έκαναν στους θεσμούς λίγα χρόνια πριν.

«Δεν έγινε εσκεμμένα»

«Επρόκειτο για ένα παιχνίδι μαγικό, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής στο Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί να συμμετάσχει. Δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα» λέει στην «Εspresso» ο γνωστός μάγος και προσθέτει: «Αυτή τη φράση λένε όλοι οι μάγοι. Επίσης εγώ δεν έχω καμία σχέση με πολιτικά κόμματα. Δεν ανήκω σε κανέναν πολιτικό χώρο»

dimokratianews.gr, topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...