23.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Τσίπρας από Χανιά: 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας πλέον έχουν πρόσβαση στο δημόσιο Σύστημα Υγείας

Ημερομηνία:

Μετά το πέρας της συνάντησης στην Αντιπεριφέρεια Χανίων ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε προς την ΤΟΜΥ Χανίων όπου περιηγήθηκε στους χώρους ενώ έκανε και σύντομες δηλώσεις:

“Εκλογές θα γίνουν σε ένα χρόνο, τον Οκτώβρη του ’19 και οι Ευρωεκλογές βέβαια λίγο νωρίτερα. Νομίζω όμως ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι τώρα που ανασαίνουμε, γιατί μετά τη λήξη των μνημονίων αρχίζουμε να παίρνουμε ανάσες, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για εμάς να επιβλέψουμε κι εγώ προσωπικά, να επιβλέψουμε όμως την πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού έργου. Είχα μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τους Δημάρχους του Νομού Χανίων και τον Περιφερειάρχη. Η Περιφέρεια Κρήτης, έχουμε εξαγγείλει μεγαλόπνοους σχεδιασμούς, είναι στοίχημά μας, αυτοί να προχωρήσουν γρήγορα”

Για τους λόγους της επίσκεψης σε Τοπική Μονάδα Υγείας είπε:

“Επισκέφτηκα εδώ μια Τοπική Μονάδα Υγείας, δυο γιατί συστεγάζονται, που είναι μια πολύ σημαντική θεσμική τομή για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, που αν θέλετε είναι επίσης ένα στοίχημα για εμάς, αξιακού χαρακτήρα στοίχημα, διότι εδώ προσέρχονται κυρίως πολίτες οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε σε ιδιωτικά ιατρεία, μεγάλη μάζα πληθυσμού που πριν εγκαινιάσουμε αυτόν τον θεσμό ήταν σε κοινωνικά ιατρεία ή χωρίς πρόσβαση στο δημόσιο Σύστημα Υγείας. 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας πλέον έχουν πρόσβαση στο δημόσιο Σύστημα Υγείας και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα είναι πολύ μεγάλο στοίχημα για εμάς. Είναι ένα έργο σημαντικό και έχει ιδιαίτερα σημασία να βρισκόμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να καλύψουν τις ανάγκες και τα δικαιώματα των πολιτών».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...