11.5 C
Chania
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Τσίπρας και Σακελλαροπούλου την Τρίτη στα Χανιά

Ημερομηνία:

Στα Χανιά θα βρεθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας μετά την αναβολή της επίσκεψής του την προηγούμενη Δευτέρα λόγω της συνάντησής του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό κ. Σαρμά για το ζήτημα της Ροδόπης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα ενώ όπως ήταν και το αρχικό πρόγραμμα θα δώσει ομιλία έξω από το Ναυτικό Μουσείο Χανίων στο Παλιό Λιμάνι.

Πάντως, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ με το αναλυτικό πρόγραμμα.

Στα Χανιά και η Π.τ.Δ.

Την ίδια ημέρα στα Χανιά θα βρίσκεται και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να κηρύξει την έναρξη του 2ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ενετικό Λιμάνι.

Η κα Σακελλαροπούλου πρόκειται να ανακηρυχθεί σε επίτιμη δημότισσα Χανίων σε ειδική εκδήλωση που προγραμματίζεται να γίνει την ίδια μέρα, στον Δήμο Χανίων.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι έφηβοι χρησιμοποιούν τα AI chatbot όχι -μόνο- γι’ αυτό που νομίζεις

Η πλειονότητα των εφήβων δηλώνει ότι χρησιμοποιεί chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI), με περίπου τρεις...

“Με πυροβόλησαν και με άφησαν πεθαμένο” – Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος για την επίθεση στο Ρέθυμνο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη βάναυση επίθεση σε βάρος κτηνοτρόφου, που σημειώθηκε...

Η τράπεζα Edmond de Rothschild “παρακολουθεί την κατάσταση” μετά τις αποκαλύψεις για Έπσταϊν

Η τράπεζα Edmond de Rothschild στη Γενεύη, η οποία συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις...

Τέσσερις νεκροί από πυρά της ακτοφυλακής της Κούβας προς αμερικανικό ταχύπλοο

Η ακτοφυλακή της Κούβας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους...