26.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Τόσκας από Αμυγδαλέζα: Δεν υπάρχουν καταραμένοι τόποι – Συμβολική ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Περίπου 300 πρόσφυγες θα φιλοξενήσει ο «νέος χώρος» (όπως αποκαλείται) στην Αμυγδαλέζα, ο οποίος εγκαινιάστηκε από τον Νίκο Τόσκα.

«Δεν υπάρχουν καταραμένοι τόποι, υπάρχουν καταραμένες συνθήκες σε κάθε τόπο» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Φτιάξαμε τον χώρο, που δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, για να θα φιλοξενεί για περιορισμένες μέρες αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορούν να πάνε εκεί που ήθελαν να πάνε και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης τους κάνει τα εισιτήρια για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους» είπε ο κ. Τόσκας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, στο νέο αυτό τμήμα θα λειτουργεί, νέα κλειστή δομή και κέντρο κράτησης, στο οποίο θα φιλοξενηθούν μετανάστες και πρόσφυγες, για διάστημα δέκα ημερών.

Η επίσκεψη του κ. Τόσκα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί ! Μόνο ντροπή».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ