15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τύχη μεγάλη για τους ηγέτες οι λαοί που δεν… σκέφτονται

Ημερομηνία:

Του Ανδρέα Σπανουδάκη

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ!!!!

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού Kontra, παραδέχθηκε ότι οι ιδιώτες (το καρτέλ ενέργειας) είναι εκείνοι που κάνουν το απόλυτο κουμάντο στην αγορά ενέργειας και άσκησαν την επιρροή τους προκειμένου να επέλθουν τεραστίων διαστάσεων αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος προκειμένου να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Μέρες τώρα η κυβέρνηση και οι…. κοπρόλακοι της ενημέρωσης που ελέγχει προσπαθούν να μας διαποτίσουν, να μας ευθυγραμμίσουν με την άποψή τους ότι συλλογικά έχομε πάθει αφασία, αποπληξία, καταληψία για το ποιος ευθύνεται για τους…… τιτανοτεράστιους λογαριασμούς ρεύματος.

Και έρχεται ο κυβερνητικός βουλευτής να μας αποκαλύψει την αλήθεια. Για μας αυτός ΔΕΝ!!! ήταν ο ζωτικός γρίφος, το σταυρόλεξο από την λύση του οποίου διακυβεύονταν καίριας σημασίας κοινωνικά αγαθά. Για έστω πρώτη φορά, ο Μπαμπίνος που μας έχει συνηθίσει σε…. αρλούμπες, προφανώς γιατί τον έχουν «πλημμυρίσει» οι κατακλυσμιαίες αντιδράσεις του κόσμου γιατί η αλήθεια έχει καταλυθεί από τις φαιδρές και στοχευμένες αιτιάσεις της κυβέρνησης, μας είπε, λοιπόν, ότι ο Κυριάκος ΔΕΝ!!! κυβερνά αφού το καρτέλ της ενέργειας (εκπρόσωπος του καρτέλ είναι μέσα στην τριανδρία στο Μαξίμου) επέβαλε την καταστροφική, την επονείδιστη, την επαίσχυντη και αισχρή ρήτρα αναπροσαρμογής.

Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί: Κάτι καινούργιο, πιο πρωτότυπο έχεις να μας πείς ρε Μπάμπη; Δεν μας είναι απροσδιόριστη η εξακολουθητικά αισθητή….καψούρα του Κυριάκου, που έχει το πάθος και την ένταση της συνουσίας, με την οικονομική ολιγαρχία.

«ΕΓΡΑΨΕ» ΠΑΛΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ

«Έγραψε» πάλι ο ΜΠΟΥΜΠΟΥνοκέφαλος: Ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής έγινε για να προστατεύει τους παρόχους ενέργειας.

Δεν μας έχει συνηθίσει ο αντιπρόεδρος στην τακτική ότι οι δηλώσεις του που θα απαιτούσαν χρόνο προεργασίας έχουν ευρεία και φιλόδοξη απήχηση. Ό,τι τούρθει του Λολοστεφανή. Χονδρικά και συλλογιστικά η μέθοδός του είναι: «Η περιτολογία, η ανοησία, ο πλεονασμός και ο σνομπισμός, οι φύρδην μίγδην δηλώσεις αρκεί αυτές οι «εκπάλγου ομορφιάς» να έχουν την ευρύτερη προβολή και διαφήμιση από τους….. κοπρόλακους της ενημέρωσης.

Αν και για να πούμε και του «στραβού το δίκιο» η συγκεκριμένη δήλωση του Μπουμπούκου συντονίζεται και ευθυγραμμίζεται μέχρι κεραίας, με τη δήλωση του Παπαδημητρίου.

Και οι δυο συμφωνούν, εν αγνοία τους, καθ’ όσον και πόρρωθεν οι δηλώσεις τους δεν συμπίπτουν χρονικά, ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου έχει παρεκκλίνει, παρασάγγας από τις κατευθυντήριες γραμμές που προεκλογικά όρισε για τον εαυτό της και κάτω απ’ αυτές τις εξελίξεις δεν μπορεί να γίνει σοβαρός λόγος περί υπάρξεως σεβασμού στο….. πόπολο.

Και οι δυο, υπουργός και βουλευτής που οι δηλώσεις τους – άγνωστο σ’ εμάς – είναι ιδιαίτερα βλαπτικές για την κυβέρνηση, ίσως να μας παρέχουν επαρκεί στοιχεία και σαφείς ενδείξεις για την μετά-Κυριάκου εποχή που όπως έχουμε γράψει και κατά το παρελθόν θα μεθοδευτεί «εντός των τειχών» με δραματικές εξελίξεις για τον πρωθυπουργό και το συγγενικό περιβάλλον του που όπως έχει αποδειχτεί υπάρχει «αιματολογική» σχέση με τη διαπλοκή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...