15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τ. Βάμβουκας προς Π. Σημανδηράκη για ΑΒΕΑ: Ήλθε η ώρα είτε για συμβιβασμό με την Τράπεζα ή για άλλη συμφέρουσα εναλλακτική

Ημερομηνία:

Τοποθέτηση για το ζήτημα της ΑΒΕΑ μετά την ακύρωση της απόφασης για το οικόπεδο έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας με την οποία καλεί τον κ. Σημανδηράκη να φτάσει σε συμβιβασμό με την Τράπεζα Χανίων.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Σχετικά με την υπόθεση του οικοπέδου της ΑΒΕΑ, χρειάζεται ψυχραιμία από την δημοτική αρχή και σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί η δυνατότητα δημιουργίας πάρκινγκ και αθλητικής εγκατάστασης στην περιοχή.

Ήλθε η ώρα είτε για συμβιβασμό με την Τράπεζα, όπως έχω προτρέψει τον δήμαρχο σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ, είτε να προχωρήσει στην συμφέρουσα εναλλακτική για τον δήμο λύση, που έχουμε προτείνει και προετοιμάσει ως δημοτική αρχή. Τι είναι προτιμότερο να δώσουμε 4,5 εκ. ή 1,4εκ για ένα οικόπεδο καταλληλότερο που βρίσκεται στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο για την ίδια χρήση;

Η εναλλακτική αυτή λύση έχω βάσιμους λόγους να κάνω την εκτίμηση ότι θα είναι αποδεκτή από όλα τα μέρη. Η οδός της αντιδικίας πιστεύω ότι δεν θα δώσει αποτέλεσμα, θα κρατήσει δεσμευμένο το πολύ μεγάλο ποσόν των 4,5εκ. από τα ταμεία του δήμου, με κίνδυνο να χαθούν εν τω μεταξύ οι εναλλακτικές λύσεις για μια περιοχή που έχει ανάγκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ