15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Τ. Κουικ στον KPHTH FM 101,5: Φασίζουσα στις πρακτικές της η κυβέρνηση [ηχητικό]

Ημερομηνία:

Όταν θες να κάνεις τον τσάμπα μάγκα, για να είσαι έτοιμος για τις εκλογές που ούτως ή άλλως δεν θα τις αποφύγει, οι οικονομικές συνέπειες είναι αναπόφευκτες, δήλωσε στον Κρήτη fm 101,5 και στην πρωινή εκπομπή «Καφές και σχόλια», ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

«Όταν η ψευτιά και η αναξιοπιστία ξεκινούν από τα «Ζάππεια» και τις 18 ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και καταλήγουν στο φιάσκο των τεσσάρων υπουργών στο Παρίσι και την προληπτική στήριξη που επιβάλει η Τρόικα ως νέα ονομασία του μνημονίου, τότε κανένας δεν πιστεύει όσα τάζει η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στον προεκλογικό της πανικό», υποστήριξε ο κ. Κουίκ.

Σχολιάζοντας την έρευνα Global States Of Mind που κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία Gallup, το απίστευτα χαμηλό ποσοστό 14% των Ελλήνων αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά, ο κ. Κουίκ περιέγραψε την κυβέρνηση με τα πιο μελανά χρώματα, χαρακτηρίζοντάς την «φασίζουσα» στις πρακτικές της.

[youtube id=”sxF6Pf0mt-g” width=”620″ height=”360″]

Σύμφωνα με την λίστα που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, η Ελλάδα είναι πλέον τρίτη σε όλο τον κόσμο στις κυβερνήσεις με χαμηλό βαθμό αποδοχής από τους πολίτες. Πρώτη, στην λίστα είναι η Βοσνία – Ερζεγοβίνη και δεύτερη η Βουλγαρία. Επίσης, πάνω από 9 στους 10 θεωρούν ότι στην κυβέρνηση υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς. Ειδικότερα η Ελλάδα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση στην διαφθορά με την Βοσνία.

Αυτές είναι οι 12 κυβερνήσεις του κόσμου με την πιο χαμηλή δημοτικότητα:

  1. Βοσνία- Ερζεγοβίνη
  2. Βουλγαρία
  3. Ελλάδα
  4. Τσεχία
  5. Μολδαβία
  6. Πακιστάν
  7. Περού
  8. Ρουμανία
  9. Κόστα Ρίκα
  10. Τζαμάικα
  11. Πορτογαλία
  12. Ισπανία

kritifm1015.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...