18.8 C
Chania
Monday, May 27, 2024

Υπάλληλος στο ΠΑΓΝΗ είχε κλέψει 30.000 ευρώ

Ημερομηνία:

Ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ φέρεται να έβαλε στην τσέπη της η υπάλληλος της γραμματείας των απογευματινών ιατρείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από τις αμοιβές των γιατρών, σύμφωνα με τα στοιχεία του πορίσματος της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης που παραδόθηκε στη διοίκηση.

Η ΕΔΕ είχε ανατεθεί σε στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΠΑΓΝΗ και αυτό που κλήθηκε να διερευνήσει ήταν το χρονικό διάστημα της δράσης της εργαζόμενης, τα ποσά που εισέπραξε αλλά και η πιθανή εμπλοκή και άλλων υπαλλήλων στην υπόθεση.

Οι πληροφορίες της “Π” αναφέρουν πως από την ΕΔΕ προέκυψε ότι η εργαζόμενη ακολουθούσε την τελευταία τριετία αυτή την τακτική αποσπώντας περίπου 30.000 ευρώ, χωρίς τη συνεργασία άλλων συναδέλφων της.

Αποδίδονται και σε άλλους ευθύνες

Ωστόσο, ευθύνες δεν προκύπτουν μόνο στην ίδια αλλά και εις βάρος άλλων εργαζομένων για πλημμελή άσκηση καθηκόντων.

Με άλλα λόγια, διότι συνέβαιναν όλα αυτά “κάτω από τη μύτη τους” και δεν το είχαν αντιληφθεί, καθώς δεν υπήρχε έλεγχος.

Σοβαρές κυρώσεις

Ο διαχειριστικός έλεγχος στα απογευματινά ιατρεία συνεχίζεται ενώ η εμπλεκόμενη στην υπόθεση θα έρθει αντιμέτωπη με σοβαρές κυρώσεις, πειθαρχικές και ποινικές.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα στη  συγκεκριμένη υπάλληλο έχει επιβληθεί το μέτρο της αναστολής καθηκόντων.

Επίσης, η προϊσταμένη των απογευματινών ιατρείων έχει μετακινηθεί σε άλλο πόστο και έχει αντικατασταθεί από άλλη υπάλληλο με απόφαση της διοίκησης.

patris.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ