23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Υπεράνω νόμου: Μόλις έφυγε ο Μητσοτάκης, έκανε κορωνοπάρτι το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου Eisenhower | Βίντεο

Ημερομηνία:

Κορωνο-πάρτι με εσάνς αποικιοκρατίας στα Χανιά…

Φαίνεται ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο νόμοι. Οι νόμοι που ισχύουν για τους ιθαγενείς και οι νόμοι που ισχύουν για τους Αμερικάνους.

Στην Ελλάδα οι κοινωνικές συναθροίσεις και ο συνωστισμός, πόσο μάλλον τα πάρτι απαγορεύονται εν μέσω πανδημίας, πόσο μάλλον στην έξαρση στην οποία βρισκόμαστε τον τελευταίο καιρό. Τα πρόστιμα είναι βαριά, πολύ βαριά και φτάνουν τις πολλές χιλιάδες ευρώ. Εκτός και αν είσαι αμερικάνος. Αν είσαι αμερικάνος, τότε μπορείς να κάνεις πάρτι, με μουσική και χορό και αλκοόλ αφού σε προστατεύει το καθεστώς ετεροδικίας.

Αν μάλιστα είσαι και εντός αμερικάνικου εδάφους – όπως λογίζεται το έδαφος των βάσεων – τότε δε μπορεί να σε πλησιάσει ούτε καν η αστυνομία.

Όπως φαίνεται στο βιντεο το οποίο δημοσιοποιήθηκε στο facebook το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου Αϊζενχάουερ παρτάρει δίπλα από το αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ, δηλαδή εκεί όπου η αστυνομία δε μπορεί να πάει, που κανένας νόμος της Ελλάδας δεν ισχύει, που κανένα πρόστιμο δε μπορεί να επιβληθεί.

Το προκλητικό είναι ότι το πάρτι έγινε λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας στο αεροπλανοφόρο Eisenhower και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια ελληνοαμερικανικής φιλίας, κάτι που αν μη τι άλλο αποτυπώνει την πλήρη ασέβεια στους νόμους της Ελλάδας.

Μόλις έφυγε ο Μητσοτάκης, έβγαλαν τις μάσκες και άρχισε το πάρτι…

… 200 χρόνια από την Επανάσταση για την ανεξαρτησία της Ελλάδας το 1821 τελικά είμαστε χώρα ανεξάρτητη ή χώρα υποτελών;

Μόνο ντροπή…

Σε συνοδευτικό κείμενο αναφέρεται ότι:

Τα αμερικανικα κορονοπαρτυ των ναυτών είναι μάλλον στα πλαίσια εορτασμού των 200 χρόνων ε; Οι νέοι κι οι νέες φταίνε με τις διαδηλώσεις τους και την αδιαφορία τους για την έξαρση της πανδημίας, και παρά το ότι η καλή μας κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα σωστά, άνθρωποι πεθαίνουν. Φυσικά αυτά δεν ισχύουν για τους Αμερικανούς ναύτες που παρταρουν με την ψυχή τους στην Σούδα της Κρήτης. Κι όλα αυτά την ώρα που τρως πρόστιμο γιατί κάθεσαι σε ένα παγκάκι… Υ.Γ Όλο το περιεχόμενο είναι δημόσιο στο Instagram. Ευχαριστούμε τις φίλες και τους φίλους από τα Χανιά που μας το έστειλαν. Αρκεί μια αναζήτηση στο Instagram μέσω περιοχής «Souda Bay, Παραλία Σούδας, Σούδα Χανίων» και θα δείτε όλο (το πολλές φορές αηδιαστικό) περιεχόμενο από τα πάρτυ.

Δείτε το βιντεο:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...