16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Υπερδιπλάσιες οι γεννήσεις από τους θανάτους στα Χανιά το πρώτο εξάμηνο του 2016

Ημερομηνία:

Μπορεί η τάση πανελλαδικά να είναι η μείωση του πληθυσμού, όμως αυτό δε φαίνεται να ισχύει στον δήμο Χανίων.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των Ληξιαρχείων του Δήμου για το χρονικό διάστημα από 1/1/2016 έως 25/7/2016 που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον δήμο Χανίων, όχι μόνο δεν παρουσιάζεται μείωση του πληθυσμού, αλλά αντιθέτως έχουμε υπερδιπλάσιες γεννήσεις από θανάτους.

Πιο συγκεκριμένα, για τη συγκεκριμένη περίοδο καταγράφονται 410 θάνατοι έναντι 948 γεννήσεων, 275 γάμοι, 84 διαζύγια και 14 Σύμφωνα Συμβίωσης. Ο μεγαλύτερος αριθμός γεννήσεων καταγράφεται στα όρια της πόλης των Χανίων με 542 γεννήσεις έναντι 176 θανάτων ενώ ακολουθεί η δημοτική ενότητα του Ελευθέριου Βενιζέλου με 406 γεννήσεις και 48 θανάτους.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά:

pinakas-lhksiarxeio

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ