28.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Υπογραφή Συμβάσεων Έργων Υποδομής και Ένταξη στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Κρήτης του έργου “Αγ.Αντώνιος – Καρές” πρ/σμου 2.080.000€ ,του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Τη Δευτέρα 28 Απριλίου σας γραφεία της Π.Ε.Χανίων παρουσία του Δημάρχου Πλατανιά.κ. Ιωαν.Μαλανδράκη υπεγράφησαν οι συμβάσεις για έργα υποδομής  στο Δήμο Πλατανιά,  από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρο Αρναουτάκη  και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Αποστ. Βουλγαράκη.
Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη , «πρόκειται για έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου, αντιπλημμυρικά και γενικότερα έργα τεχνικής επισκευής και καθιζήσεων».

Τα έργα αφορούν τον Δήμο Πλατανιά που πλήγηκε  από την Θεομηνία τον Δεκέμβριο του 2013 και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Ειδικότερα:

1ο Υποέργο: «Άμεσα έργα αποκατάστασης και βατότητας του οδικού Δικτύου, περιοχής Δήμου Πλατανιά Π.Ε.Χ». Συνολικού προϋπολογισμού: 240.000,00 €.

2ο Υποέργο: «Άμεσα έργα αποκατάστασης ζημιών από πλημμύρα και καθαρισμός παράχθιας ζώνης χειμάρρων παραλιακής ζώνης περιοχής Δήμου Πλατανιά Π.Ε.Χ». Συνολικού Προϋπολογισμού: 175.000,00 €.

Ερευνητικό πρόγραμμα μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Τμήμα Βιολογίας) για την αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος της μείωσης των ιχθυο-αποθεμάτων της θαλάσσιας περιοχής της Χερσονήσου Ροδοπού Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά. Συνολικού Προϋπολογισμού: 28.105,50 €.

Επίσης ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου «Άγιος Αντώνης – Καρές» προϋπολογισμού 2.080.000 € στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα μηνύματα των υποψήφιων προέδρων μπροστά από την κάλπη

Οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στην εσωκκοματική κάλπη....

Κρήτη: Η βροχή εκατομμυρίων προκαλεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο…

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, σχετικά με...

Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και στα Χανιά

Ξεκίνησαν από νωρίς, στις 7 το πρωί, οι εσωκομματικές...