13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Υπόγραψε δαγκωτά! Πείσε πως αξίζεις την «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»

Ημερομηνία:

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός, πως, όλοι οι Ελληνες, ζητούν την απελευθέρωση, από τον βαρύ ζυγό της οικονομικής ολιγαρχίας και των Τραπεζών.  Ακόμη πιστεύουν, πως, ο μόνος τρόπος απελευθέρωσης, είναι η εξέγερση. Αυτή μέχρις τώρα δεν έχει συμβεί, γιατί, οι Ελληνες, κατέχονται, από τον φόβο της απελευθέρωσης.  Ερωτώνται δηλαδή, τι θα συμβεί, αν, απελευθερωθούμε από τα χρέη;  Θα μείνουμε στο ευρώ;   Θα μειωθούν ακόμη οι μισθοί  και οι συντάξεις ή θα εξαφανιστούν τελείως;  Θ’ επικρατήσει ανεργία και περισσότερη φτώχεια;  θα πάψει η εισαγωγή, βασικών ειδών και θα πεινούμε  όλοι;  κ.λ.π.

Αυτούς τους φόβους, καλλιεργούν και τα Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης,  Ακόμη μετέρχονται την παραπληροφόρηση.  Και την ενοχοποίηση του Ελληνικού λαού. Λένε δηλαδή: Συμφωνήθηκε το χρέος και πρέπει να εξοφληθεί.
Οι Συμβάσεις και τα Μνημόνια αφού υπογράφτηκαν, πρέπει να τηρούνται. Δεν υπάρχει άλλη λύση και  άλλος δρόμος, εκτός της πληρωμής. Μ’ αυτό τον τρόπο, προπαγανδίζουν, διαρκώς, την ανάγκη, για πειθαρχία του Ελληνα, ώστε  να  πάρει την δόση.  Και να επιβιώσει.   Και άλλα τραγελαφικά!

Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ –«ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» ΑΠΑΝΤΑ σε όλους τους φόβους και τα ερωτηματικά.

Ενδεικτικά:
1. Θεωρεί το χρέος απαράδεκτο, γιατί, δεν έχει συναφτεί, για τους σκοπούς και προς το συμφέρον, του Ελληνικού κράτους και του Ελληνικού πληθυσμού.

2. Απορρίπτει τις Συμφωνίες, γιατί, έχουν συναφτεί, μεταξύ αυτών, που, υπογράφουν κακόπιστα,  κατά παραβίαση του Δικαίου και των Νόμων,  Και κόντρα,  προς το Ελληνικό συμφέρον.

Επισημαίνει τις συνέπειες, που, κατάντησαν το Ελληνικό κράτος:
α.  Να μην μπορεί να εκπληρώσει, τo στοιχειώδες, βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Ν’ αδυνατεί, να διασφαλίσει, την πλήρη Aπασχόληση και τις συνθήκες Προόδου και Ανάπτυξης στην οικονομική και Κοινωνική τάξη.  (Παραβίαση, των άρθρων 55 και 56 της Συνθήκης των Ηνωμένων Εθνών).
β.  Να εγκαταλείψει την Υγεία, το Κοινωνικό πρόσωπο, τα Σχολεία, τα Πανεπιστήμια, τα Δικαστήρια, τις Δημόσιες υπηρεσίες.
γ.  Να οδηγεί την Κοινωνία, στο χάος και την αναρχία.  (Παραβίαση, αντίθετης διακήρυξης, της Επιτροπής Διεθνούς Δικαίου των Ηνωμένων Εθνών).

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» ΑΡΝΕΙΤΑΙ να υπακούσει,  στους Δανειστές- Πιστωτές- Τοκογλύφους. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Σου ζητά να εξεγερθείς, με το σύγχρονο ΜΕΣΟ ανατροπής. Τον Ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ν’ αξιώσεις, την απόσειση του χρέους, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ. Και να την υπογράψεις.

Σ’ αυτήν την προσπάθειά σου, έχεις την αλληλεγγύη των Ευρωπαϊκών Λαών. Υποστηριχτές συρρέουν, από παντού. Εχουν φτάσει μέχρις στιγμής τους 82.789. Γνώρισέ τους, στο www.1millionsignatures.eu
Η διεθνής δυναμική, συμπαράστασης, τρέχει ολοταχώς, προς την απόσειση των χρεών.
Διαβεβαίωσε, πως, την ζητάς και εσύ! Και πείσε, πως, την αξίζεις.

Υπόγραψε δαγκωτά!

Για την  «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...