15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Υποδοχή αθλητή στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

O Δήμος Χανίων και το Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς υποδέχονται τον αθλητή, Αθανάσιο Τσάκλα, σήμερα, Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014, στις 18.00, στην πλατεία του πρώην Λιμενικού Περιπτέρου (πίσω από το Γυαλί Τζαμισί).

Ο Αθανάσιος Τσάκλας, με στόχο του να ενισχύσει μέσω της δράσης του τον Σύλλογο Γονέων και Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”, επιχειρεί δοκιμασία 1.000 μιλίων, καλύπτοντας τη διαδρομή από το Ορμένιο του Έβρου έως τη Γαύδο, με ποδήλατο. Η προσπάθεια του αθλητή ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου από το Ακριτικό Ορμένιο και θα ολοκληρωθεί στο πανέμορφο νησί της Γαύδου.

Το εγχείρημα περιλαμβάνει ποδηλασία καθ΄ όλη τη διάρκεια, ορειβασία ως την κορυφή του ΟΛΥΜΠΟΥ (2.918 μ.), τρέξιμο στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας (42.195 μ.) και διάπλου από το Ακρωτήρι Μαλέα της Πελοποννήσου έως τη Γαύδο, πάνω σε πλωτή φουσκωτή σχεδία (Shuttle Bike) με ποδηλατοκίνηση.

Οι αθλητές που λαμβάνουν επίσημα μέρος στη δοκιμασία είναι οι:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΛΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΛΥΓΕΡΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΚΛΑΣ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...